Közlekedésbiztonsági park a Salgó Rallye-n 2020

Tisztelt Partnerünk! 


Autósport rendezvény, rallye verseny rendezésére hosszú szünet után nyílt lehetőség. 2020. július 18-19 között került megrendezésre a Salgó Rallye 2020. Salgótarján központtal.Futamon versenyzőként és már hagyományos módon Közlekedésbiztonsági park létrehozásával is képviseltük magunkat és partnereinket. 


A 8 hónapos szünet után jelentkező érdeklődő tömegen túl illusztris vendég látogatta meg parkunkat. Az MNASZ (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség) elnökével Oláh Gyárfás úrral érkezett Jean Todt az FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) elnöke!  Tekintettel arra, hogy az FIA #3500LIVES kampányának első embere Jean Todt úr, így kiemelt figyelmet fordított tevékenységünkre. Megtekintette és az ott lévő gyermekekkel együtt ki is próbálta a 900 m2-re felépített parkunk elemeit. 


A közlekedés biztonságának javítását célzó munkánkról nagyon elismerően nyilatkozott, amely a jövőnk tekintetében motiváló. Az FIA tagszervezetek közlekedésbiztonsági tevékenységei között is kiemelkedőnek  jellemezte parkunkat. 

Az FIA elnök látogatását követően nagy számban látogatták parkunkat gyermekek, családok! Élményekkel és a mindennapi közlekedés során fontos tapasztalatokkal, valamint apró ajándékokkal távoztak tőlünk! 

Köszönetemet fejezem ki, hogy ezt közösen létrehozhattuk a Salgó Rallye szervizterületén belül. 


Következő rally futamon végzett eseményünk a Miskolc Rallye alkalmával lesz 2020. augusztus 14-15 napokon! 


Az eseményről fotókat külön – wetransfer – útján küldöm! 


Üdvözlettel:
 Hoffer Zsolt

Hungarian Police Rallye Team 

  www.policerallyeteam.com   

   00 36 20 777 48 91