Közlekedésbiztonsági park az Eger Rallye-n 2020

Tisztelt Partnerünk! 

2020. szeptember 05-06 napokon került megrendezésre az Eger Rallye 2020 bajnoki futam, amelyre minden bajnokságban és kategóriába nagy nevezői szám érkezett. Az előzetes tervekkel ellentétben így a nagy mezőny két külön szervizparkban kapott helyet. A Historic és a Rally2 mezőnye Egerben a 2019 évi szervizpark területén kapott helyet, a Baktai úton. Csapatunk a Historic bajnokságban indul,ezért Közlekedésbiztonsági parkunkat is a Baktai úton alakítottuk ki.

 
A programunk sikere érdekében a social média felületein meghirdettük programunkat, amelyhez toborzó segítséget kaptunk a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési szervétől is, aki online felületein népszerűsítette programunkat.

    
Ennek is köszönhetően a több mint 500 m2-n felállított parkunknak nagy sikere volt, már a meghirdetett kezdési időpont előtt érkeztek érdeklődők. Külön öröm volt számunkra, hogy több család kifejezetten programunk miatt érkezett a szervizpark területére.

 
Tapasztalatunk, hogy a gyermekek mellett egyre több szülő, felnőtt is érdeklődik programunk irányt, profitálnak mindazon ismeretből, amelyeket a versenyhétvége során szakembereink átadnak. Visszatérő látogatónk pedig “munkánk” fontosságát hangsúlyozzák.

 
Köszönetemet fejezem ki, hogy programunkat közösen létrehozhattuk az Eger Rallye szervizterületén belül.

 
Következő rally futamon végzett eseményünk a Vértes Rallye alkalmával lesz 2020. október 10-11 napokon! 


Az eseményről fotókat külön – wetransfer – útján küldöm!   
Üdvözlettel:


Hoffer Zsolt

Hungarian Police Rallye Team 

www.policerallyeteam.com     

00 36 20 777 48 91