Közlekedésbiztonsági park a Vértes Rallye-n 2020

Tisztelt Partnerünk! 


2020. október 10-11 napokon került megrendezésre a Vértes Rallye 2020 Mór városában.   

A futam szervizparkja a Móri Ipari parkban került kijelölésre, ahol tagolt elrendezésben kaptak szervizhelyet a csapatok. Csapatunknak sikerült a terület központi részén, a nézői parkoló mellett megfelelő felületet kapni, ahol mindenki megfordult, aki a területre érkezett.
A social média felületeken is meghirdettük programunkat, amelynek köszönhetően komoly látogatószámnak örülhettünk. A látogatók Mór és környéke  lakosságából és a rallye nézőiből tevődtek össze.  Még a változékony időjárás ellenére is nagyszámú látogatót fogadhattunk.

  
Ismételten tapasztaltuk, hogy  több család programunk miatt érkezett a szervizpark területére. Az 500 m2-t meghaladó területen a gyermekek mellett egyre több szülő, felnőtt is érdeklődik közlekedésbiztonsági programunk iránt. A programunk gyakorlati elemei mellett egyre többször kérik ki véleményünket közlekedési szituációk, megélt közlekedési helyzetek elemzése kapcsán, amely tevékenységünk egyik elismerésének módja. 


Köszönetemet fejezem ki, hogy programunkat közösen létrehozhattuk a Vértes Rallye szerviz területén. 


Következő rally futamon végzett eseményünk a Rally Hungary – Rallye Európa Bajnoki futam – alkalmával lesz 2020. november 6 – 8 napokon! 

Üdvözlettel:
Hoffer Zsolt

Hungarian Police Rallye Team 

www.policerallyeteam.com     

00 36 20 777 48 91

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük