Közlekedésbiztonsági park a Rally Hungary-n 2020

Tisztelt Partnerünk! 


Tekintettel a vírusvédelmi szabályokra a szervizpark területén nem volt módunk közlekedésbiztonsági programunkat kialakítani. 

A verseny rendezőségével és a promóterrel egyeztetve a futam zárónapján, 2020. 11. 08-án  Nyíregyházán, a Kossuth téren kaptunk 1000 m2-s területet. A futam belvárosi gyorsasági szakaszának leglátványosabb pontja és a céldobogó ölelésében építettük fel Közlekedésbiztonsági parkunkat. Az időjárás kedvezően alakult számunkra, esőmentes, napsütéses időben tudtuk az érkezőket fogadni. 


A  Közlekedésbiztonsági programunkat előzetesen a Facebookon létrehozott eseménnyel is hirdettük “Közlekedésbiztonsági program a Rally Hungary-n” elnevezéssel, amelyre sokan jelezték részvételüket.  

A program a vártnál is nagyobb érdeklődést hozott, amelynek köszönhetően  a 09-15 óra között meghirdetett időben megállásra sem volt lehetőségünk. Sajnos a fotózásra sem sok alkalmunk volt. Három fős csapatunk és a három segítő folyamatos és aktív munkával hívta fel a figyelmet a közlekedés biztonsága szempontjából fontos elemekre, közlekedési szituációkra, szabályokra. 

A résztvevő sok száz gyermek és szüleik rendkívül jól érezte nálunk magát, a gyermekek játszva a felnőttek szórakozva tanultak. Programunk végén bőséges ajándék mennyiséggel távoztak tőlünk!


Programunkat megtekintette a Rally Hungary promótere is, aki  köszönetét fejezte ki azért, hogy a verseny belvárosi szakasza és a céldobogó mellett olyan program pontot hoztunk létre, amely gyakorlati értékén túl a verseny színvonalát is emelte. 

Köszönetemet fejezem ki, hogy programunkat közösen létrehozhattuk a Rally Hungary  alkalmával.  

Üdvözlettel:
Hoffer Zsolt

Hungarian Police Rallye Team

www.policerallyeteam.com

00 36 20 777 48 91

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük