Együttműködés a DIAGEO és a Hungarian Police Rallye Team között az ittas vezetés visszaszorítása érdekében

Együttműködés a DIAGEO és a Hungarian Police Rallye Team között az ittas vezetés visszaszorítása érdekében

Wrong Side of the Road – az út rossz oldala

Csapatunk a 2022-es évben folytatja azokat a programokat, melyben a mindennapos közlekedésen részt vevők ismereteit próbálja meg frissíteni, naprakészen tartani, illetve felhívni a figyelmet a közlekedés veszélyeire.

Nagyon örülünk annak, hogy a felelős alkoholfogyasztás edukációjára kiemelt figyemet fordító DIAGEO, a világ vezető alkoholos italgyártó és forgalmazó vállalata és a Hungarian Police Rallye Team 2022-es évben is közösen dolgoznak a felelős járművezetési kultúra további fejlesztésén.

Az alábbi linken, illetve QR kódon elérhető 3 olyan járművezetővel készített, valós eseményeket feldolgozó rövid film, mely ittas állapotban történő baleset feldolgozásáról, szerzett tapasztalatról, illetve tanulságairól szól. Kérjük nézzétek meg, tanuljatok belőle, mondjátok el másoknak és szerezzétek meg az oklevelet.

Közlekedésbiztonsággal kapcsolatos rendezvényeinen, vagy a rally versenyeken keressetek meg bennünket és tegyetek fel kérdéseket, mondjátok el mit gondolkodtatok a film(ek) megnézését követően.

Wrong Side of the Road

https://drinkdriving.drinkiq.com/?utm_source=partnership&utm_medium=social&utm_campaign=HU_Diageo_hprt_12042022

QR kód

Wrong side of the road