Közlekedésbiztonsági Park – Ózd Rally 2022

Közlekedésbiztonsági Park – Ózd Rally 2022

Tisztelt Partnerünk, Támogatónk!

Hosszabb kihagyás után folytatódott a 2022 évi Országos Rally Bajnokság, amely INTEGRA Group Ózd Rally néven került megrendezésre Ózd központtal 2022. október 6-8 között.

Október 6-án és 7-én pályabejárás volt a feladatunk, valamint az adminisztratív és technikai átvétel, melyeket követően fordított rajtolási sorrendben vettünk részt a 7-én este megrendezésre kerülő prológon.

A lezárt rally pályák 8-án várták a csapatokat, így minket is. 3 különböző gyorsasági szakaszt kellett teljesítenünk háromszor.

Ózd, Október 23 téren alakíthattuk ki a Közlekedésbiztonsági Programpontunkat, amely közvetlenül a szervizterületünk mellett helyezkedett el. A MITKO Magyarország profi eszközei segítettek ismét, hogy programpontjaink minőségiek és látványosak legyenek. Csatlakozott hozzánk a MABISZ kiváló szakemberei és a BAZ Megyei Balesetmegelőzés Bizottság csapata, továbbá az Ökotej Zrt., akik 500 db ízesített, különleges Themooore joghurtot biztosítottak mindazoknak, akik programunkon részt vettek. 

A verseny idején lévő rendkívül jó idő is hozzájárult ahhoz, hogy a program ideje alatt folyamatos volt az érdeklődés szinte minden korosztály számára.

Minden programelemünk nagy sikerrel zajlott, a Közlekedési pályánk ismét nagy érdeklődésnek örvendett, amely által volt módunk tanítani, szórakoztatva oktatni a látogatóinkat.  Az ügyességi feladattal sokaknak csaltunk mosolyt az arcára. A felnőttek számára ismét két internetes felület állt rendelkezésre, ahol az alkohol fogyasztás és a járművezetés kapcsán megjelenő veszélyekre tudtunk egyedi módon felhívni a figyelmet.

Köszönjük, hogy Partnerünk, és támogatja programunkat, elképzeléseinket.

Tisztelettel:

Hoffer-Fehér Anita
Hoffer Zsolt & Czézinger Kristóf
Ford Fiesta Rally3