Közlekedésbiztonsági Park – 30. Veszprém Rally

Közlekedésbiztonsági Park – 30. Veszprém Rally

Tisztelt Partnerünk, Támogatónk!

Veszprém város adott otthont a második közlekedésbiztonsági aktivitásunknak. 2024 április 12-14 között került megrendezésre a 30. Veszprém Rally, amely a HUMDA Országos Rally Bajnokság második állomása volt, ugyanakkor idén első alkalommal állt rajthoz a hazai rally élvonala, első osztálya.


A futam különlegessége, hogy egyben ez a futam volt a 2024 évi Rally Európabajnokság – ERC – első futamát is mi, azaz Magyarország rendezte V. Rally Hungary elnevezéssel, amely így kiemelt nemzetközi figyelmet kapott és nemzetközi látogatói, nézői csoportok érkeztek.


A közlekedésbiztonsági programunkat a rendezvény-verseny két fő napján üzemeltettük, naponta 09.00 és 17:00 óra között. Az Európa Bajnoki futam kapcsán több helyszínen zajlottak rendezvények. Csapatunk a verseny központihelyszínén a Veszprém Aréna díszterén kapott helyet, ahol a HUMDA Zöld Életre Valók programja mellett, azzal megfelelő mértékben együttműködve tehettünk a programot látogatók közlekedési ismereteinek javításáért.


A Közlekedésbiztonsági Parkunk a látogatók, jegyváltók és a csapatok szempontjából is kiváló helyszínt kapott, amelynek is köszönhettük, hogy folyamatos és nagy érdeklődés mellett értünk el látogatókat. A parkunk mérete meghaladta az 1000 m2-es területet, így egy időben, több résztvevőt tudtunk élményszerű oktatásban részesíteni. A Zöld Életre Valók program sajátosságait kihasználva a partnereink aktivitásait, logóit megjelenítve és velük közösen tudtunk játékos tanulással egybekötött kikapcsolódást biztosítani a családok, felnőttek és gyerekek számára.


Az online felületeinkre a rendezvény során fotókat és videókat tettünk ki, amely által még széles körben tudtuk munkásságunkat és a partnereinket bemutatni:
www.facebook.com/policerallyeteam.


Büszkék vagyunk arra, hogy a közlekedésbiztonság javítása érdekében végzett programjainkon saját aktivitásainkhoz partnereink is csatlakoznak, amelyet
ezúton is köszönünk.

Látogatottságunk kiemelt időszakai voltak azon időszakok, amikor az ERC illetve az ORB mezőnye, azaz a versenyautók a szervizterületre érkeztek. Ekkor jöttek a nézői csoportok nagy számban is a Veszprém Aréna parkolójához, amely egyenes arányos módon jelentette a látogatói számunk drasztikus megugrását.

A HUMDA Országos Rallye Bajnokság soron következő állomása 2024. május 24-26. között Miskolcon kerül megrendezésre, a DVTK Diósgyőri Stadionja
biztosítja majd a központot.

Köszönjük, hogy Partnerünk, és támogatja programunkat, elképzeléseinket.

Tisztelettel:

Hungarian Police Rallye Team
Hoffer-Fehér Anita