Közlekedésbiztonsági Park – IV. Nyíregyháza Rally – Rally Hungary

Közlekedésbiztonsági Park – IV. Nyíregyháza Rally – Rally Hungary

A Közlekedésbiztonsági Parkunkat nem a verseny szervizében, hanem a rajt-cél dobogó mellett, a belvárosi gyorsasági kiemelt része mellett állítottuk fel. Látogatóink teljes biztonságban vehettek részt programunkon. A park építésénél figyeltünk arra, hogy már messziről észrevehették a nagy területen kialakított közlekedési KRESZ pályát, sátrainkat, aktivitásainkat.

A futamot megelőzően aktívan kommunikáltuk, hirdettük a programunkat. A social média felületeken és a térség portáljain. A verseny péntek reggelén Zsolt a SunshineFM vendége volt, ahol külön hangsúlyozta a közlekedésbiztonság, a balesetmegelőzés fontosságát és programunk céljait.

Hoffer Zsolt – IV. Nyíregyháza Rallye 2021

A Közlekedéstudományi Intézet ismét felajánlott programunk sikeréhez autós gépjármű-vezetéstechnikai tréningeket, amelyeket a programunkon legalább három  ponton aktívan résztvevő felnőttek között sorsoltunk ki.

Aktivitásunk eredményeként programunkon rengetegen voltak, folyamatosan és nagy létszámú volt a parkunkban.

Minden korosztály számára megtalálható volt parkunkban a közlekedés biztonságosabbá tétele szempontjából releváns feladatokból. A futamot követően ki is sorsoltuk az autós gépjármű-vezetéstechnikai tréning résztvevőit, akik együtt fognak résztvenni a Közlekedéstudományi Intézet által felajánlott tréningen.

Ezzel lezárult a 2021 évi Országos Rallye Bajnokság, amelyben domináns módon tudtunk részt venni, aktív volt közös közlekedésbiztonsági programunk és tisztességgel mutattuk a magyar autósport szerető közönségnek az FIA új kategóriájának új autóját a Ford Fiesta Rally3-t! 

Köszönjük, hogy Partnerünk, és támogatja programunkat.

Tisztelettel:

Hungarian Police Rallye Team Kft.

Hoffer-Fehér Anita

Hoffer Zsolt – Ford Fiesta Rally3