Közlekedésbiztonsági Park – 55. Mecsek Rally

Közlekedésbiztonsági Park – 55. Mecsek Rally

Tisztelt Partnerünk, Támogatónk!

Az 55. Mecsek Rallye-val folytatódott az Országos Rallye Bajnokság, amelynek természetesen Pécs városa adott otthont. A futam június 24-25 napokon került lebonyolításra. Pécs Széchenyi terén volt a rajt és a célceremónia, amely különleges értéket adott az eseménynek. A rendőri jelleggel díszített versenyautónknak és versenyzőinknek nagy sikere volt a nézők körében. 

A szervizterület is kiemelkedő helyet kapott az Expo Centerben. A Közlekedésbiztonsági Parkunk elhelyezése kapcsán a rendező részéről több lehetőség is felmerült, melyek közül elsődlegesen a Műjégpályát céloztuk meg közösen.

Rendezvényünk beharangozója is ide szólt, melyet a futamot megelőző napon végzett bejáráson módosítanunk kellet. A pályát víz öntötte el, ezért a lehetőségek felmérése után az Expo Center bejárata maradt az a hely, amely mind méretében, mind a rallyhoz kapcsolódásában megfelelő volt. Éltünk a social média adta lehetőségekkel, amelynek köszönhetően sokan megtaláltak minket a módosított helyszínen.

Az Expo Center bejáratában kialakított programhelyen törekedtünk arra, hogy a rendkívüli meleg időben is tudjunk olyan értéket és élményt adni, amely vonzó a látogatóink számára.  A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság kollégáival és a MABISZ-t képviselő hölgyekkel közösen ennek maximálisan eleget tettünk a MITKO sátrai alatt és a közlekedési szituációk imitálására kialakított pályán egyaránt.

Wrong side of the road

Sikerrel közvetítettük partnereink balestmegelőzési üzeneteit, amely során a   DIAGEO „Wrong Side of the Road” felületre is fel tudtuk hívni a figyelmet a becsatolt QR kód segítségével.  

Az ittas járművezetés veszélyeit testközelből bemutató web felületet tisztelettel ajánljuk Ön és kollégái figyelmébe is.

A programunk elemeiről, hangulatáról és tanításairól készül kis videónk csapatunk YouTube oldalán megtekinthető: https://youtu.be/n0OvEKnWsMo

Köszönjük, hogy Partnerünk, és támogatja programunkat, elképzeléseinket.

Tisztelettel:                       

Hungarian Police Rallye Team 

Hoffer-Fehér Anita
Hoffer Zsolt & Czézinger Kristóf
Ford Fiesta Rally3