Közlekedésbiztonsági Park – Székesfehérvár – Veszprém Rally 2022

Közlekedésbiztonsági Park – Székesfehérvár – Veszprém Rally 2022

Tisztelt Partnerünk, Támogatónk!

Az Országos Rallye Bajnokság egyetlen murvás talajú futama a 2022 versenyévben a Székesfehérvár – Veszprém Rally 2022. Mindkét város híres autósport szeretetéről és a környezetükben található murvás talajú utak sajátosságairól. A verseny központját és a szerviz területet Veszprém, a Veszprém Aréna biztosította. A nézők számára csalogató és közvetlen élményt nyújtó belvárosi gyorsasági szakaszt pedig Székesfehérvár.

A Veszprém Aréna főbejáratával szemközt alakítottuk ki Közlekedésbiztonsági Parkunkat, amelynek köszönhetően minden szervizbe látogató eljutott programunkba is, ahol hosszabb rövidebb időt eltöltve felhívhattuk a figyelmet a közlekedésbiztonság releváns elemeire, a balesetek megelőzésének módjaira. Ismét sikere volt a gokartos, rolleres közlekedési szituációk bemutatására kialakított pályának. A sátraink alatt a MABISZ képviselőivel közösen végeztünk aktivitást, a legkisebbektől a felnőtt korosztályig terjedően.

Online eléréssel hangsúlyoztuk az alkoholfogyasztás veszélyeit a „Wrong Side of the Road” felületre történő figyelem felhívással.

Köszönjük, hogy Partnerünk, és támogatja programunkat, elképzeléseinket.

 Tisztelettel:                       

Hungarian Police Rallye Team 

Hoffer-Fehér Anita
Hoffer Zsolt & Czézinger Kristóf
Ford Fiesta Rally3