Közlekedésbiztonsági Park – II. ZEG Rally Show – Zalaegerszeg ZalaZone

Közlekedésbiztonsági Park – II. ZEG Rally Show – Zalaegerszeg ZalaZone

Tisztelt Partnerünk, Támogatónk!

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy csapatunk az ország minden területén megjelenjen és közlekedésbiztonsági programjával bemutatkozzon. Így tettünk 2021 nyarán is, amikor az Országos Rallye Bajnokság keretein kívül megrendezett I. ZEG Rallyshow-n álltunk rajthoz, illetőleg végeztük közlekedésbiztonsági aktivitásunkat.

Az elmúlt évi sikerek és elismerő szavak után idén is terveztük a rendezvényt és jelen voltunk a 2022. augusztus 6-7 napokon rendezett II. ZEG Rallyshow-n. A rendezvény a HUMDA Magyar Autó-Motorport és Zöld Mobilitás-Fejlesztési Ügynökség Zrt. által került megrendezése.

A rendezvény előtti időszakot felhasználtuk arra, hogy a közlekedésbiztonsági programunkat a social médián keresztül meghirdessük, annak érdekében, hogy minél több felnőtt és gyermek tudomást szerezzen programunkról.

A rendezvényt megelőző sajtótájékoztatóra is meghívást kapott csapatunk pilótája, ahol sajtó képviselőinek szóban, röviden bemutathatta, hogy milyen programokkal készülünk a futam napján. Programunkat egésznapos, intenzív látogatottság jellemezte. Rendkívül sok felnőtt és gyermek fordult meg csapatunk Közlekedésbiztonsági programhelyszínén és vett részt a különböző figyelemfelhívó, oktató aktivitásokon.

A főnapot megelőzően – 6.-án – zajlott a pályabejárás és azzal párhuzamosan a szervizterület építése. Idén is a ZalaZone területén volt a szervizterület, ahol szabadon tervezhettük és alakíthattuk ki közlekedésbiztonsági aktivitásunk elemeit, pályáit. Az időjárás erősen szeles volt, amely megnehezített a dolgunkat. A szél ellenére sikerült minden tervezett programelemet kialakítani, sőt további játékos, ügyességi feladatokkal is készültünk bízva abban, hogy sok látogatónk lesz.

7-én az időjárás pozitívan változott és a 09:00-16:00 között végzett programunkat a vártnál is többen látogatták meg. Megemelt létszámú instruktor stábunk megállás nélkül kezelte a hozzánk érkező felnőtteket és gyermekeket. Minden programelemünk nagy sikerrel zajlott, a Közlekedési pályánk ismét nagy érdeklődésnek örvendett, amely által volt módunk tanítani, szórakoztatva oktatni a látogatóinkat.  Az ügyességi feladattal sokaknak csaltunk mosolyt az arcára. A felnőttek számára ismét két internetes felület állt rendelkezésre, ahol az alkohol fogyasztás és a járművezetés kapcsán megjelenő veszélyekre tudtunk egyedi módon felhívni a figyelmet.

II. ZEG Rally Show – Közlekedésbiztonság

Tisztelettel:                       

Hungarian Police Rallye Team 

Hoffer-Fehér Anita
Hoffer Zsolt & Czézinger Kristóf
Ford Fiesta Rally3