Közlekedésbiztosági Park – WHB Győr Rally 2023

Közlekedésbiztosági Park – WHB Győr Rally 2023

Tisztelt Partnerünk, Támogatónk!


A HUMDA Országos Rally Bajnokság ötödik futama a WHB Győr Rally 2023 szeptember 08 – 10 között került megrendezése. Győr harminc év után adott újra otthont országos rally bajnoki futamnak, ezért a rendező kiemelet figyelmet fordított arra, hogy Győr és környékének lakói teljeskörűen tájékozottak legyenek a versenyről és a kiegészítő rendezvényekről.


Csapatunk és a HUMDA Közlekedésbiztonsági Parkja kapcsán fontosnak tartottuk, hogy kellő időben és körben tájékoztatást adjunk Győrben végzett tevékenységünk helyéről idejéről. Ennek érdekében felkerestük azon online portálokat, amelyeken programunk plakátja útján a családokat elérhettük.


A rendező és a város Győrben a Dunakapu téren biztosított számunkra megfelelő helyszínt, ahol a futamot megelőző napon 8-án felépítettük a programpontunkat, parkunkat.
Szeptember 9-én és 10-én egyaránt 09.30 órától 16:30 óráig vártuk a hozzánk érkező felnőtteket és gyermeket. Saját aktivitásaink mellett nagyban jelenítettük meg partnereinket és a HUMDA Road Safety programját.


A program előzetes hirdetése, a kiemelt helyszín, valamint a WHB Győr Rally és kiemelten a belvárosi gyorsasági szakasz közelsége nem várt érdeklődést hozott. Számítottunk arra, hogy nagy érdeklődés várható, ezért instruktori létszámunkat megnöveltük és így vártuk a családokat, gyermeket.


A program mindkét napjára jellemző volt, hogy folyamatosan nagy tömeggel kellett foglalkozunk, akiket csoport rendszerben vittünk végig programelemeken.
Bemutattuk a HUMDA Water Safety edukációs programját, az előadósátor 40 db széke mindig megtelt, a KRESZ színező, a részeg-szemüveges játékpont, a
reflexjáték, az óriás társasjáték teltházzal üzemelt.
A fenti programpontok után érkezhettek a gyermekek a közlekedési parkunkba, ahol rollerrel, kerékpárral és futóbiciklivel közlekedhettek és tanulhattak játékos formában instruktorainktól.


A vasárnapi – 10-i – napon partnerünk jóvoltából 2.000 db. túródesszertet adtunk át a programunkat meglátogató gyermekek számára. Az érdeklődést mutatja, hogy 10 óra és 14 óra között a fenti darabszám elfogyott.

Az online felületeinkre napközben és a program után egyaránt fotókat töltöttünk fel, amely által még szélesebb körben tudtuk munkásságunkat és a partnereinket bemutatni. https://www.facebook.com/policerallyeteam

Köszönjük, hogy Partnerünk, és támogatja programunkat, elképzeléseinket.

Tisztelettel:

Hungarian Police Rallye Team
Hoffer-Fehér Anita