Közlekedésbiztonsági Park – Salgó Rally 2023

Közlekedésbiztonsági Park – Salgó Rally 2023

Tisztelt Partnerünk, Támogatónk!

A HUMDA Országos Rallye Bajnokság második futama a Salgó Rally 2023 volt, amely 2023. május 25-27 között került megrendezésre Salgótarján központtal. Salgótarján Városi Standionban volt a versenyközpont és a versenyiroda. A stadion körül pedig a szervizterületek voltak megtalálhatók, amelyek által garantált volt, hogy nagy nézőszám látogat el a Városi Stadion környékére.

A Hungarian Police Rallye Team Közlekedésbiztonsági Parkját ennek megfelelően a Városi Stadion legnagyobb parkolórészén alakítottuk ki, amely a versenyközpont bejárata előtt helyezkedett el, járműforgalom nem érintette, így a látogatóinknak biztonságos feltételek között tudtunk a közlekedésbiztonság, a balesetmegelőzés témakörében programokat kialakítani.

A programunkat előre népszerűsítettük, meghirdettük, amely tevékenységhez Salgótarján Polgármesterének segítségét is igénybe vettük. Valamennyi helyi írott és social média felületet megkerestünk, valamint beharangozót vettünk fel a városi televízióval.

Salgótarján Városi Televízió:

https://www.facebook.com/salgotv/videos/gyermekprogramok-a-salg%C3%B3-rallyn/913655439936053/

Programunkról saját felületeinken az esemény során fényképes beszámolót közöltünk.

Nógrád Vármegyei hírportálon tevékenységünkről megjelent hír:

https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2023/05/ismerkedtek-a-gyerekek-a-kozlekedes-biztonsagaval-a-salgo-rally-ideje-alatt

A versenyközpont mellett kialakított közlekedésbiztonsági parkunk minden korosztály számára kínált szórakoztató tanulási, közlekedési témában ismeretfelújítási lehetőséget. Gyakorlatban instruktoraink közreműködésével közlekedhettek kicsik és nagyok gokarttal, rollerrel, és akár saját közlekedési eszközeikkel, táblák, jelzőlámpák között közlekedési szituációkat szemléltető helyzetekben.

Programunk értékét növelte partnereink aktivitása a HUMDA Road Safety arculata, a MABISZ képviselőinek programelemei és a Biztonságkerék online oktató játék, a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság megjelenése, a Themooore pedig elhozta termékcsaládjának legújabb tagját a PLACCS túródesszertet, amelyből 2500 db-ot osztott szét látogatóink között.

Köszönjük, hogy Partnerünk, és támogatja programunkat, elképzeléseinket.

Tisztelettel:                      

Hungarian Police Rallye Team 

Hoffer-Fehér Anita