RallyFeeling – Hoffer – Kasza Ford Fiesta Rally3

RallyFeeling – Hoffer – Kasza Ford Fiesta Rally3

A HOFFER-KASZA PÁROS EGY FORD FIESTA RALLY3-MAL INDUL AZ ORB-BEN

Hungarian Police Rallye Team visszatér az ORB-be – jelentették be péntek este egy online bejelentkezés keretein belül. A 2021-es szezonban a Hoffer Zsolt – Kasza Kristóf páros egy vadonatúj Ford Fiesta Rally3-as versenyautóval indul. A Rally3-as Ford Fiesta nem csak a duónak új, hanem az ORB-nek, sőt a világnak is, hiszen az autót nemrég homologizálták

A versenyautót a Berényiracing biztosítja majd a Hoffer-Kasza párosnak. Kasza Kristóf először fog navigálni, korábban a virtuális rali-bajnokságokban tűnt már fel a neve. Hoffer Zsolt pedig a historicos Opel Kadett GSI-ből ül vissza egy ORB-s autóba.

“KÉT ÉV UTÁN NEHÉZ LESZ A VISSZAÁLLÁS, DE BIZAKODÓ VAGYOK, HOGY A H-KAPCSOLÁSÚ VÁLTÓ ÉS A JOBB LÁB FÉK UTÁN, A TURBÓS, ÖSSZKEREKES, SZEKIVÁLTÓS KOCSIT IS EL FOGOM TUDNI VEZETNI.”

– mondta a RallyFeelingnek Hoffer Zsolt.

A csapat életével kapcsolatos további hírekkel, a teszttel és egyéb információkkal hamarosan jelentkezünk.

A lenti képeken meg is tekinthetitek a vadonatúj Fiestát, amelyek az M-Sport lengyelországi bázisán készültek indulás előtt.

Hoffer-Kasza Fiesta Rally3
Hoffer Kasza Ford Fiesta Rally3 2021
Hoffer-Kasza Ford Fiesta Rally 2021
Hoffer-Kasza Ford Fiesta Rally 3
Hoffer Kasza Ford Fiesta Rally3

Hoffer Zsolt tavaly még Bunkoczi Lászlóval a historic küzdelmeiben bizonyított, a páros évét a RallyFeeling is végig követte, egyébként Bunkoczi László továbbra is részt vesz a csapat életében.